Stillingsopslag, lærere på Gjellerupskolen

Gjellerupskolen er:

Gode læringsparate elever, dygtige kolleger og stor forældreopbakning

Gjellerupskolen er med sine 580 elever én af Herning Kommunes store skoler. Vi kan derfor tilbyde et spændende kollegafællesskab og gode faglige samarbejdsmuligheder. Skolen er kendt for et højt fagligt ambitionsniveau, og der er gode muligheder for at prøve nye ideer af.

Med vores motto ”Selvværd og fællesskab” ønsker vi at signalere, at vi også vægter det hele menneske højt, og at vi vil være en skole, der kan rumme, støtte og udvikle alle børn.

Gjellerupskolen har opbygget et internationalt samarbejde, og vi har hvert år elever, der er med i et udvekslingsprogram med en hollandsk skole.

Desuden har skolen tradition for et godt musikliv, og vi har blæserklasser i samarbejde med musikskolen, hvor elever i 4. og 5. klasse lærer at spille på et blæserinstrument.

Gjellerupskolen har en godt 40-årig historie, men den unge alder til trods, skal der i løbet af de næste 5 år bygges en ny skole. Denne skole smelter sammen med den nærliggende Hammerum Skole, og vi satser på at bygge et pædagogisk fyrtårn til omkring 1000 elever. Da den nye skole får en placering ved Hammerumhallerne, kan Gjellerupskolen fortsætte uændret indtil sammenlægningen. Samarbejdet med personalet på Hammerum Skole er allerede i gang, og vi glæder os til at blive endnu stærkere sammen.

Gjellerupskolen er placeret 5 km øst for Herning, tæt ved motorvejsafkørsler. Skolen er dermed nem at komme til fra alle sider.

Vi glæder os til at se dig til ”åbent hus” fredag den 24. april 2015 kl. 13.30 til 15.00.

Fag der skal besættes: Fy/ke (naturfag), tysk, musik m.fl., men hold dig ikke tilbage. Der er mange kombinationsmuligheder.

Yderligere oplysninger kan fås ved henvendelse til tlf.: 96287150

Stillinger søges via det generelle opslag, der kan findes på Herning Kommunes hjemmeside, eller ved at følge nedenstående link (Der skal scrolles ned til "børn og unge")